Alle trainingen

€ 2.095,00
Masteropleiding De Haarvriendelijke Kapper

Masteropleiding

Dé all-in training die jou nog verder helpt als specialist in haar- en hoofdhuidproblemen én slimme ondernemer, op het gebied van huid en haar, ingrediëntenleer in vele facetten, krullentheorie, voeding, duurzaamheid en marketing in het kappersvak.

€ 895,00
Kapperscursus ‘Huid en haar’

‘Huid en haar’

De ‘Huid en haar’-opleiding is de specialisatie als e-learning waarin je kennis en kunde ontwikkelt in haar- en hoofdhuidproblemen en voeding voor huid en haar, direct toepasbaar in de salon met gerichte adviezen. De training geeft toegang tot het netwerk van Haarvriendelijk professionals en de Kappersindex.

€ 1.095,00
Foto: Roodharig meisje tussen de madeliefjes voor de opleiding Ingrediëntenleer

Ingrediëntenleer

Diepgaande merkonafhankelijke online training voor haarprofessionals die nog betere adviezen willen geven aan hun klanten qua productgebruik en behandelingen.

€ 495,00
Juniortraining De Haarvriendelijke Kapper

Junioropleiding

Voor de gemotiveerde beginnende haarprofessional die al lerende een flitsende start wil maken met zijn of haar carrière in de salon. Verrijk je met een verdiepende theoretische basis als aanvulling op de kapperschool met alles wat je nog niet wist om doelgericht en duurzaam je klanten van dienst te zijn.

250+ tevreden cursisten uit Nederland en België gingen je al voor!

Volg hun voorbeeld en sluit je aan bij de kappers van de toekomst!

Scroll naar boven