Alle trainingen

€ 1.995,00
Masteropleiding De Haarvriendelijke Kapper

Masteropleiding

Dé all-in training die jou nog verder helpt als specialist in haar- en hoofdhuidproblemen én slimme ondernemer, op het gebied van huid en haar, ingrediëntenleer in vele facetten, krullentheorie, voeding, duurzaamheid en marketing in het kappersvak.

€ 17,50
Sneak Preview Kapperscursussen Haarvriendelijk

Sneak preview Master

Volg deze sneak preview voor een introductieprijs om te zien of e-learning bij Haarvriendelijk wat voor jou is! Maak kennis met Annie en proef zelf van haar enthousiaste presentaties en onuitputtelijke bron van kennis in deze korte introductie.

€ 850,00
Kapperscursus ‘Huid en haar’

‘Huid en haar’

De Kapperscursus ‘Huid en haar’ is nu ook on-demand te volgen! Deze specialisatie bevat veel theorie over haar- en hoofdhuid problemen, direct toepasbaar in de salon met gerichte adviezen. De training geeft toegang tot het Haarvriendelijk-netwerk en de Kappersindex.

Verwacht!
Juniortraining De Haarvriendelijke Kapper

Juniortraining

Voor de gemotiveerde beginnende haarprofessional die al lerende een flitsende start wil maken met zijn of haar carrière in de salon. Verrijk je met een verdiepende theoretische basis als aanvulling op de kapperschool met alles wat je nog niet wist om doelgericht en duurzaam je klanten van dienst te zijn.

250+ tevreden cursisten uit Nederland en België gingen je al voor!

Volg hun voorbeeld en sluit je aan bij de kappers van de toekomst!

Scroll naar boven