Ingrediëntenleer

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 1.095,00

Met haar trainingen wil Haarvriendelijk een brug slaan tussen de huidige kappersopleiding en de praktijk, daarbij inspelend op de huidige ontwikkelingen in het vak met het oog op mens en milieu. De on demand training Ingrediëntenleer is waar dit allemaal samenkomt!

De on demand Ingrediëntenleer voor de haarprofessionals is hét e-learningtraject waarin jij kunt onderscheiden in jouw kennis over de inhoud van haarverzorgingsproducten en over hoofdhuidbehandelingen. Ook komt de theorie over krullend haar uitgebreid aan bod. In deze opleiding wordt uitgebreid ingegaan op een natuurlijke behandeling van haar- en huidproblemen. De onderwerpen die behandeld worden sluiten aan op de visie van natuur- en eco-kappers die zoveel mogelijk werken met natuurlijke en haarvriendelijke stoffen en producten. Maar daarnaast wordt er ook uitgebreid ingegaan op synthetische ingrediënten en behandelingen. Jij kunt met de kennis vanuit deze opleiding haarscherp zien of een product goed is voor haar en huid of niet. Het is namelijk een must voor iedere haarprofessional om haarverzorgingsproducten te kunnen analyseren! Dus meld je zeker aan voor deze super interessante en leerzame opleiding Ingrediëntenleer voor haarprofessionals en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Beloofd!

Header opleiding Ingrediënteleer: 70+ onderwerpen met video’s, 25+ uur les om te volgen en toetsmomenten na iedere module
Een training van maar liefst 70+ onderwerpen met video’s en meer dan 25 uur les te volgen, aangevuld met extra studiemateriaal en referenties!

On demand
De e-learningsopleiding Ingrediëntenleer voor haarprofessionals bestaat uit een zorgvuldig opgezet en uitgebreid kwalitatief, continu aangevuld en vernieuwend kennisprogramma waarmee jij je onderscheidt in de markt.

Op Haarvriendelijk’s eigen e-learningplatform volg jij vanuit je eigen stoel op je eigen tempo de lessen, en sta je via live Zoom-meetings in contact met de trainer en medecursisten voor ondersteuning en motivatie. Zo’n leerzame, interactieve en verrijkende opleiding volgde je nog niet eerder! 

Inhoudelijke opzet

De online leeromgeving is ingedeeld per module die bestaat uit een aantal vaste onderdelen: een introductie van het onderwerp, duidelijke uitleg over de behandelde onderwerpen, een aantal praktische vaardigheden, en tot slot kun je de samenvatting van de behandelde onderwerpen downloaden als hand-out. Het lesmateriaal staat dus voor een groot gedeelte in het platform, na het afronden van deze opleiding ontvang je een fysiek naslagwerk. Benieuwd of je alles hebt onthouden? Iedere module wordt afgesloten met een kleine toets die je helpt om de bestudeerde stof eigen te maken.


Voor de cursist die graag de verbinding houdt met de trainer en medecursisten zijn er Zoom-meetings waar je vrijblijvend aan kan deelnemen (woensdagmorgen om de vier weken, van negen tot tien uur, niet verplicht). Leren was nog nooit zo eenvoudig! Dit is de manier van leren die voor iedereen in te passen is in het dagelijks leven. Jij hebt twaalf maanden de tijd om in jouw eigen tempo deze kennismodules tot je te nemen!

Kosten

Voor 2024 bedraagt de investering voor de opleiding Ingrediëntenleer voor de haarprofessional € 1.095,00 ex. btw. Voor Belgische ondernemers wordt de btw verlegd.

Wat zit er in deze prijs inbegrepen?

  • 12 maanden toegang tot het e-learningplatform met videolessen, referentiemateriaal en toetsen
  • Professionele cursusmap als naslagwerk in de salon, na afronding
  • Lesmateriaal voor de opleiding Ingrediëntenleer als download in het platform, in pdf-formaat
  • Maandelijkse live online evaluatiesessies met de groep cursisten, zonder aanwezigheidsverplichting
  • Meer dan 70 video’s te bekijken met aanvullende bronnen!
  • Iedere video wordt ondersteund door middel van een downloadbare presentatie in pdf-formaat
  • Totaal meer dan 25 uur aan opgenomen video’s door Annie Kok van Haarvriendelijk
  • Daarnaast vind je ook heel veel ondersteunende video’s en bronnen in het platform
  • Uitwisseling en ondersteuning via een besloten Facebookgroep
modules bomvol met lesstof!
+
onderwerpen met verduidelijkende video’s
medecursisten gingen je al voor

Reviews

Ik ben blij dat er een cursus als deze bestaat voor kappers want dit zou basiskennis moeten zijn voor ons. Ik kijk ernaar uit om zelf te weten waarvoor welke ingrediënten goed/minder goed zijn in plaats van het te moeten leren van een vertegenwoordiger die mij al dan niet zijn waarheid verkoopt.
Quirina Heylen — Kapsalon KWIBZ, België

Vragen?

Heb jij vragen over de Ingrediëntenopleiding en het platform ‘De Haarvriendelijke Kapper’?
Bezoek dan de FAQ pagina op dit platform! Hier vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scroll verder door om de inhoudsopgave van de opleiding te bekijken.

Inhoudsopgave

Alles uitklappen
Welkom bij de Master Ingrediëntenleer voor Haarprofessionals!
Module Ingrediënten haarverzorgingsproducten
Module Natuurlijk werken in het kappersvak
Scroll naar boven