Reviews

Allemaal dankzij jouw tips en kennis! Zoveel voldoening van! Overwinnen zullen we het seborroïsch eczeem niet doen maar we krijgen het wel goed onder controle!
Quirina Heylen, Kapsalon KWIBZ, België
Ik rondde net de eerste module af en ben super enthousiast! Het is heel diepgaand. Ikzelf heb een atopische huid en alles wat de huidspecialisten mij doorheen de jaren leerde komt in de cursus uitgebreider en dieper terug waardoor ik mijn huid beter kan begrijpen als ook de huid van mijn klanten. Ik ben blij dat er een cursus als deze bestaat voor kappers want dit zou basiskennis moeten zijn voor ons. Ik kijk ernaar uit om zelf te weten waarvoor welke ingrediënten goed/minder goed zijn in plaats van het te moeten leren van een vertegenwoordiger die mij al dan niet zijn waarheid verkoopt. Heel veel duidelijkheid en zelfzekerheid rond huid, haar en producten! Bedankt Annie!
Quirina Heylen
Kapsalon KWIBZ, België
Ik twijfelde al een tijdje of ik de Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’ moest volgen. Hoewel het een behoorlijke investering is en ik al verschillende cursussen en workshops bij verschillende organisaties heb gevolgd, kan ik je vertellen dat het absoluut de moeite waard is! Deze opleiding biedt megaveel waardevolle informatie en het beste is dat het niet afhankelijk is van specifieke merken. Het is echt een meerwaarde voor elke haarspecialist die oprecht de diepte wil ingaan in zijn of haar vakgebied.

De opleiding behandelt diverse onderwerpen, waaronder huidaandoeningen zoals seborroïsch eczeem en psoriasis. Het leert je ook omgaan met haarproblemen zoals alopecia androgenetica en de effecten van chemotherapie op het haar en de huid. Ik ben enorm enthousiast over wat oliën kunnen betekenen en hoe ze een positieve invloed kunnen hebben.

Al met al is deze opleiding een fantastische toevoeging voor iedereen die zijn kennis wil vergroten en zijn vak naar een hoger niveau wil tillen. Het biedt een diepgaande kijk op haar- en huidverzorging, met aandacht voor diverse aandoeningen en Annie voegt ook vaak nieuwe informatie toe.

Liefs,
Daan & Maan
Foto Daan & Maan haarboetiek ApeldoornDanique & Manon – Daan & Maan Haarboetiek, Apeldoorn
Lieve Annie,
ik ben hier normaal helemaal niet van, maar ik wilde je toch een berichtje sturen.
Wat een feest, elke dag even inloggen, een les luisteren of juist nog even opnieuw. Vol enthousiasme volg ik de lessen omdat jij dit overdraagt samen met al die kennis die ons weer heel enthousiast maakt om onze klant het maximale aan info en ondersteuning te kunnen geven.
En wat ik daarnaast ook nog een hele mooie bijkomstigheid vind: zelfs in de natuur kan ik heerlijk wandelend nog een les terug luisteren.
Daarnaast  vind ik dat het ook ons gezin een boost geeft om bewuster te worden en in het leven te staan.
Kortom: ik ga gruwelijk balen als ik ook de laatste modules heb beluisterd.
Kim Spit van der Windt – Kim’s Hairstyle, Heijen
Inmiddels ben ik een ruim jaar bezig met deze Masteropleiding en nog steeds zo blij dat ik hiermee gestart ben!! Op elk gewenst moment kun je inloggen in het platform. Hier staat alle lesstof in. Dit werkt super voor mij, ik kan mijn eigen tempo bepalen!
Annie Kok heeft zoveel kennis over zoveel verschillende aspecten in ons vak… om jaloers op te worden! Ik heb het afgelopen jaar al zoveel geleerd. Eigenlijk zou ik dit iedere kapper/ondernemer aanraden! Nog twee modules te gaan en dan ben ik Masterkapper! Hoe leuk is dat!!
Het enige minpuntje… ik vind het erg jammer dat ik bijna klaar ben met deze opleiding!!
Foto Liset LorkeersLiset Lorkeers – Liset@home
Ik word in elk geval helemaal blij van m’n nieuwe groenere manier van werken. Dank voor je inzicht en scholing hierin!
Mirjam Garstman
De Kapster
Trots dat ik een Haarvriendelijke Kapper ben!
Ik zie het bij mijn klanten. En zij ook. Mooi gezond haar! En duurzaamheid. Het bijvullen van mijn producten, haren en plastic recyclen. Jij bent nooit uitgepraat en hebt zoveel te vertellen door jouw enthousiasme, dat past niet in het webinar van uur. Blij dat ik daarom ben gestart met de Haarvriendelijk Masteropleiding. Herhalen maakt dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen.
En voor nu helemaal fijn. Ik kan alles herhalen in mijn tijd wanneer ik er de energie voor heb. Alle filmpjes bekijken, er nog dieper inspringen. Als ik straks terug kan/ mag gaan werken ben ik een expert in mooi en gezond haar. Hoofdhuidproblemen nog beter kan behandelen. Echt alles weet wat alle ingrediënten doen. De slechte en de goede. Met voeding kan helpen. Blij met onze Haarvriendelijke Kappersgroep. Dat we elkaar kunnen helpen als wij het even niet weten en advies vragen aan elkaar.

Dank je wel Annie! Ik hoop dat ik nog lang van jouw enthousiaste informatie mag genieten.
Foto Petra Kennis – Goldfinger HairstylingPetra Kennis
Goldfinger Hairstyling
Annie heeft voor mij zoveel wat ik altijd al dacht, bevestigd, verduidelijkt en verhelderd. Sinds ik haar volg hoef ik niet meer aan mezelf te twijfelen maar kan ik alles onderbouwen, opzoeken of navragen. Geen vertegenwoordiger die ik nog op zijn blauwe ogen hoef te vertrouwen.
Nienke Bode
Zó mooi! Hairstyling
Deze Masteropleiding heeft mij ontzettend geholpen om bewustere keuzes te maken binnen het kappersvak. Bij elke module denk ik weer oooh zit dat zo. Echt een super aanvulling op ons mooie vak. En elke module is weer een cadeautje. Wat ook fijn is, is dat de informatie onderbouwd is en de laatste updates heeft. Ook is het prettig dat je op elke dag van de week kan inloggen, en zo zelf kan kiezen hoeveel tijd je er in steekt. 
Al met al echt een aanrader. 
Foto Petra Scholten – Nature HairPetra Scholten
Nature Hair
Nadat ik een aantal webinars van Annie Kok heb gevolgd, was mijn interesse in Huid & Haar en duurzaamheid goed gewekt ! Hier wil ik meer van weten!! Nu volg ik dus heel enthousiast de Masteropleiding. Super interessant. Het geeft veel voldoening om klanten met huid- en haarproblemen te kunnen helpen en adviezen mee te geven.
Maar ook klanten zonder problemen horen graag haarweetjes in plaats van het weer van die dag. 😉
Natuurlijk gaat duurzaamheid en gezondheid van haar en huid ook bij ons in de salon een steeds grotere rol spelen.
En dat voelt goed!!
Sandra Schavemaker
Schavemaker Kappers
Supergoed gedaan door jou! Al zoveel nieuwe kennis opgedaan deze weken!
Foto Liset LorkeersLiset Lorkeers – Liset@home

Wil jij ook meer weten over haar- en hoofdhuidaandoeningen, je steentje bijdragen aan duurzame gezondheid en een voor klant en kapper gezondere bedrijfsvoering? Volg dan zeker de Masteropleiding ‘De Haarvriendelijke Kapper’. Hierin ga ik een grote stap verder in de kennis en theorie en kun je je echt nog veel verder gaan specialiseren als haar- en hoofdhuidspecialist!

Scroll naar boven